لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و
پرینت تعداد صفحات: 19 تولید Process در دامداری ها مهمترین نکته بعد
از دوشیدن شیر خنک کردن و خنک نگهداشتن شیر تا حرارت c 5-2تا با پایین
آوردن دما مانع از تشکیل شرایط مناسب برای رشد و ازدیاد میکروبی شویم . در
شیری که رعایت اصول بهداشتی در تولید آن شده است بعد از دوشش به دلیل وجود
باز دارنده ها و لاکتنین میزان total count میکروبی کاهش می یابد . دمای
بالای شیر موجب افزایش فعالیت میکروبی و افزایش تولید اسید لاکتیک و افزای
...
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.