لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و
پرینت تعداد صفحات: 25 فرایند تولید شیر پاستوریزه شیــــــر غذایــــی
کامــل شیر غذای نسبتاً کاملی است و کلیه مواد مغذی را به مقدار کافی و با
ترکیبات مناسب برای ادامه حیات خصوصاً رشد کودک در دو سال اول زندگی دارا
می باشد . ساختار اجزای اصلی شیر عبارت است از : ۱ - لیپدها ۲ - پروتئین ها
۳ - ازت غیرپروتئین ۴ - کربوهیدراتها ۵ - املاح ۶ - بعضی فلزات و شبه
فلزات ( عناصر نادر ) که مقادیر این اجزا برای گونه های مختلف حیوانی ف ...
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.